Tiedätkö mikä on erityishuoltopiiri? Varsinais-Suomen erityishuoltopiiri on tuttavallisemmin KTO eli kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus. Ai miksi kysyn? No koska luottamuspaikkajaossa pääsin erityishuoltopiirin valtuustoon 🥳
Innolla odotan elämäni ensimmäistä poliittista luottamustoimea! Toivon, että nykyinen osaamiseni ja elämänkokemukseni on hyödyksi, ja erityisen innoissani olen tästä tehtävästä tänä syksynä alkavien toimintaterapeuttiopintojeni kannalta! Kiitos siis teille äänestäjilleni luottamuksesta vaaleissa – tällä kertaa luottamuksenne palkittiin näin 🥰
Käy tsekkaamassa KTO:n sivuilta millaista toimintaa erityishuoltopiirissä on!
”Visiomme on olla Varsinais-Suomen sote-alueen keskus henkilöille, joilla on kehityksellisiä neuropsykiatrisia haasteita. Pyrimme tähän tarjoamalla asiakkaidemme arjen tueksi palveluita, jotka perustuvat oikeudenmukaisuuteen, turvallisuuteen, hyvään yhteishenkeen ja arvostavaan vuorovaikutukseen.
Toiminnallisesti KTO sisältää:
– kuntoutuskeskuksen
– asumispalvelut ja niitä tukevat työllistymistä ja osallisuutta edistävät toiminnat sekä elämäntaitovalmennuksen”
(Lainaus nettisivuilta www.kto-vs.fi )